Hjælp til brug af logbogen

De ting du har adgang til afhænger helt af om du er Elev, Instruktør, eller Graduør Så at du ikke har adgang til alle de ting der vises her, kan være naturligt

Oplever du problemer med adgangen, eller brugen af systemet, kan I kontakte mig i Dojoen, eller på mike@ttsh.dk, hvor jeg vil prøve at svare på alt hvad jeg kan og notere evt. system fejl, som der nok er nogle stykker af.

For at hjælpe instruktører og graduøere, venligst lig et velligende billede op på jeres profil, så det bliver nemmer at holde styr på jer.

Din logbog vil se ud nogenledes på denne måde

FAQ

Hvor er "gem" knappen

Systemet her bruger i stor stil ajax, og opdaterer tingene mens du ændre på ting, undtagelsen er kontrolpanelet, da den er endnu ikke moderniseret, samt det er nødvendigt at feks adgangskoder godkendes før de ændres, samt at profil billedet bliver godkendt før det sendes op

Hvad er mit bruger navn

Dit brugernavn vil være en af de følgende

Hvad er min adgangskode

Din adgangskode kan du hente ved at trykke på "glemt adgangs kode", systemet vil så sende dig en email til din mail konto, skulle det mod forventning fejle, så kontakt mig i klubben og jeg vil sætte en kode for dig.

NB: har klubben ikke din email, så virker det overstående ikke kig på den seddel I fik udleveret, og log ind, og sæt en email der virker, så du kan få din email udleveret i fremtiden

Hvordan skifte jeg adgangskode

At skifte adgangskode, går man ind på menu knappen og vælger kontrolpanel, her kan man ændre de forskellige parameter der vedrører din konto

De parameter der kan ændres er

Dette symbol markere at denne øvelse er enten ikke godkendt af instruktøren, eller instruktøren har ikke taget stilling til om den er god nok. Hvis du er tæt på gradueringstidspunktet, er det en god ide at snakke med instruktøren hvis du har en eller flere af disse stadigvæk.

Dette symbol indikere at øvelsen er næsten på plads, der vil som regel være en kommentar om hvad der er galt med øvelse, og hvad der skal til for at få den godkendt til graduering.

Har du en eller flere af disse når du kommer tæt på graduering, og snake med din instruktør om hvad ser skal til for at øvelsen bliver godkendt, hvis kommentaren er svær at forstå.

Dette symbol er den man skal samle på, den betyder at øvelsen er godkendt og det er ikke den øvelse der blokere for at du kan komme til graduering.

Dette Symbol indikere at der er en kommentar på denne øvelse, altså har instruktøren skrevet hvad der er galt, og generelt hvad du kan gøre for at få den godkendt fuld ud.

Hvad betyder datoen i toppen

Datoen er hvornår din logbog sidst er blevet ændret.

Dette er logud knappen, tryk på den for at logge ud

Dette er hvor du kan få adgang til menuen